TOOLTOSTUK

Uudised

Uudised

DOWNHILL KOOLITUS ALGAJATELE 25.MAI

Mäestlaskumine (DHI - Downhill) on kindlasti rattasõidu lõbusaim osa, eriti kui seda tehagi lõbu pärast. Samas võib see esmalt tunduda natuke ohtlik ja esimese sammu astumine polegi mentaalselt nii lihtne.
Just seetõttu korraldamegi Downhill koolitust algajatele. Kui sul on olmas maastikuratta sõidu kogemus, aga vajad näpunäiteid, juhiseid turvaliselt ja enesekindlalt rattaga mäest laskumiseks, siis antud koolitus on täpselt see mida vajad. 
Koolituse käigus käime läbi algtõed, kuidas ja kuna pidureid kasutada, käiku vahetada, keha asend kurvis, takistusi / väiksemaid hüppeid ületades, kuidas kasutada tõstukit jne. Kindlasti ei piirdu koolitus vaid teoreetilisest osaga, vaid rakendame kõiki omandatud teadmisi ka prakitkas. Alustame tasaselt maalt ja liigume edasi rohelisele rajale ning lõpetame koolituse juba sinisel rajal. 
Koolitust viib läbi kogenud rattahunt Henri Mollok, alustame kl. 12:00. Koolitus kestab ca. 2h ja on kõigile osalejatele tasuta. Riietus sobib sisuliselt sama, mida kasutad näiteks matkale minnes, jalatsid peaks kindlasti olema sellised, mis kataks nii varbaid, kui kanna osa ning võimalikult tugeva tallaga. 
PS! Tõstuki pileti saab soetada Munaka Bikeparki piletikassast, ning loomuliult on võimalus kohapealt rentida ka enduro / DH ratast ning sinna juurde kuuluvat turvavarustust. Munaka suviste teenuste hinnakirja leiad siit.

Näeme Munakal!